Киргизстан

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Киргизстан

Имоти за продажба в Киргизстан

Киргизстан е здрава централноазиатска страна, която лежи по пътя на коприната, древния път на караваната между Китай и Средиземноморието.

Граничи с Казахстан на север, Узбекистан на запад и югозапад, Таджикистан на югозапад и Китай на изток. Нейната столица и най-големият град е Бишкек.

Преди независимостта Бишкек е бил руски град с по-голямата част от руското си етническо население. В момента тази етническа група представлява около 20% от населението на града, което отразява голяма емиграция в годините след независимостта. Загрижени главно за икономическата несигурност, а не за етническите размирици, много руснаци, които имат семейни или професионални връзки с други постсъветски републики, емигрираха от Киргизстан.

Тази миграция доведе до голямо количество имоти за продажба в Киргизстан и на капиталовия пазар, със съответния спад в цените на имотите. Понастоящем повечето от амбициозните руски емигранти с перспективи в други страни вече са напуснали, а тези, които остават, трябва да се изправят пред по-благоприятни икономически перспективи. Дните на големи външни миграции приключиха, като по този начин бяха отстранени тежките шокови доставки, които произтичат от излишъка на имоти за продажба в Киргизстан, причинени от напускането.

Въпреки това миграцията към капитал, както е често срещано в развиващите се страни, където възможностите за бизнес са по-малко достъпни в по-малките градове, увеличава търсенето на жилища в Бишкек.

С настъпването на икономически растеж и нарастващ брой семейства, които печелят доходи за по-качествено жилище от тези от съветската епоха, процесът на „евроремонт“ се среща по-често. Този процес включва имоти за продажба в Киргизстан с уреди и оборудване от Западна или Южна Корея, вътрешни бойлери, пластмасови рамкови прозорци, които уплътняват по-добре от дървени рамки от епохата на Съветската епоха и по-равномерни подови настилки от традиционния паркет или силно обшитите подови настилки. Често тези реновирани и подобрени апартаменти съществуват в етажната собственост от съветската епоха до не-модернизирани помещения.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 3311

За продажба Двустаен, Киргизстан, Aktobe, Aktobe, Side

49,990.25BGN
За продажба
Двустаен

110 m²
3-стаен и Together стаи тук ще намерите стил, елегантност и качество! За да получите най-доброто качество и дизайн
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB